Over mij

Mijn naam is Silvia van Oevelen en ik ben getrouwd met Stefan. We hebben twee dochters (geboren in november 2014 en juni 2017).

Na 10 jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt en 2 jaar als gastouder aan huis bij een gezin met drie kleine kinderen, ben ik in maart 2015 gestart als gastouder in ons eigen huis.
Ik vang kinderen van 0-4 jaar op en geniet er erg van!
Ik vind kinderen erg leuk en vind het prettig om als gastouder te werken in een huiselijke sfeer. Zo kan ik elk kind voldoende aandacht geven. Ik ben zorgzaam, liefdevol, geduldig, verantwoordelijk, kan me inleven in de kinderen, geef veel positieve aandacht en ben consequent.

Dagindeling

Ik doe allerlei leuke dingen met de kinderen zoals liedjes zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes, uitstapjes maken naar oa. speeltuintjes, de eendjes en  kinderboerderij.

Diploma’s gastouder

Ik ben in het bezit van een SPW 3 diploma en heb Kinder EHBO. Hiernaast heb ik nog allerlei andere cursussen gedaan. Ik sta in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) en hierdoor komt u als ouders in aanmerking voor tegemoetkoming kinderopvangtoeslag.

Wilt u meer informatie of een keer vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met me op!

Groetjes van Silvia van Oevelen-Oostdam